Napadač Napolija Victor Osimhen zaprijetio je da će tužiti svoj klub zbog videa na TikToku koji ga ismijava jer je promašio jedanaesterac.

Osimhen, koji je prošle sezone pomogao italijanskom klubu da osigura svoj prvi naslov prvaka u 30 godina, zadržava “pravo poduzimanja pravnih radnji” zbog objave na društvenim mrežama.

Video je pokazao kako je Osmihen promašio jedanaesterac protiv suparničke Bologne u subotu, s ubrzanim glasom nadsnimljenim preko videa.

Osimhenov agent Roberto Calenda rekao je da pozicija u kojoj se našao njegov klijent “nije prihvatljiva”.

“Video koji ismijava Victora je prvo objavljen, a zatim, s dobrim zakašnjenjem, izbrisan. Riječ je o ozbiljnom slučaju koji nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču, a usput moj klijent trpi i velike pritiske javnosti jer je izložen medijskom ismijavanju i lažnim vijestima vezanim za njegovo ime”, rekao je u izjavi.

Calenda je dodao kako zadržavaju pravo poduzimanja pravnih radnji i bilo kakve korisne inicijative s ciljem zaštite Victora Osmihena.

Snimka dolazi usred kulminacije napetosti između Osimhena i Napolijevog trenera Rudija Garcije. Činilo se da je Osmihen nezadovoljan svojim menadžerom nakon što je zamijenjen četiri minute prije kraja meča u kojem su ekipe odigrale remi bez golova.

Nigerijac nije uspio potpisati novi ugovor s timom iz Serie A, a navodno je za njega zainteresiran Manchester United.

Njegov trenutni ugovor traje do 2025. godine.