Tetris | 03.05.2023.

Sve raspoložive patrole na terenu

Haos u Beogradu: Dječak ubio čuvara u osnovnoj školi, teško ranio troje učenika i nastavnicu

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maljoletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i osiguranja ove škole. Mediji javljaju da je napadač uhapšen

R. I.

U beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru došlo do pucnjave, a srbijanski mediji javljaju da ima i žrtvava.

Kako javlja Blic.rs , iz očevog pištolja pucao je maloljetnik (14) i tom prilikom ubijen je čuvar škole, a četiri učenika su ranjena.

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maljoletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i osiguranja ove škole. Mediji javljaju da je napadač uhapšen.

Pucnjava se desila u holu škole, a u jednoj učionici, zapravo u kabinetu za historiju, pronađen je ranac u njemu u kome je bio pištolj i nekoliko flaša sa zapaljivom tečnošću. Ne zna se kome pripada taj ranac.

Prema RTS-u, jedna nastavnica i troje djece primljeno je u Urgentni centar u Beogradu, a svi imaju prostrelne rane u predjelu grudnog koša.

Povrijeđena nastavnica i jedno dijete odmah moraju na operaciju, dok je dvoje djece na odjeljenju intenzivne njege. Na terenu je sedam ekipa Hitne pomoći.

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

Kina je najbrže rastuće tržište električnih vozila u svijetu

Sjeverna Koreja testirala autonomni navigacioni sistem za ispaljivanje projektila

Razbijen prozor na Medresi "Reis Ibrahim-ef. Maglajlić"

Na današnji dan 1913. otvorena je palata Direkcije pošta u Sarajevu